• ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

  • 1.29 лв./100.00 гр.

  • Код на продукта: 5179
  • Наличност: В наличност
Крехко телешко месо, моркови, пресни картофи, лук, целина, пресни подправки