ЧИЛИ Кетъринг

Само за няколко години ресторант ЧИЛИ успя да се наложи като едно от местата в град Пловдив, където може да се насладите всеки ден на изключителни вкусни и здравословни ястия от българската и чуждестранна кухня приготвени на пара от охладени български продукти. Нашата оценка получаваме ежедневно от многобройните ни клиенти, които с течение на времето поискаха от нас и една нова услуга: « ЧИЛИ Кетъринг »

Стартирахме дейността на « ЧИЛИ Кетъринг » в началото на месец септември 2011 г. и още в първите месеци получихме специални благодарности за добре сършената работа по организацията на събитията и вкусните, специално подбрани за поводите ястия, приготвени от нашите майстор-готвачи.

Още в самото начало клиентите на « ЧИЛИ Кетъринг » ни предоставиха персонални референции за обслужващия ги персонал, което показва че « ЧИЛИ Кетъринг » продава нещо повече от вкусни и здравословни ястия и напитки, « ЧИЛИ Кетъринг » продава сигурност и спокойствие в клиентите си, продава чуството на неангажираност и добре свършена работа. Хората които работят за « ЧИЛИ Кетъринг » се забелязват с тяхната честност, лоялност и коректност.

Стремежа на « ЧИЛИ Кетъринг » е насочен освен към изключителното качество на услугите и към уникалност и неповторимост на преживяването от едно специално събитие. Като семейна « ЧИЛИ Кетъринг » се стреми да предложи на клиентите си различно отношение и традиционни ценности, които се губят в забързания корпоративен свят. Морала, почтенността и честността за « ЧИЛИ Кетъринг » стоят преди сделките и печалбата. По никакъв начин « ЧИЛИ Кетъринг » не прави компромис с ценностната си система и осъзнавайки отговорността си пред служителите и клиентите, работи все по – упорито за налагане на коректно и честно бизнес поведение в пазара на кетъринг услуги.

Дейността на « ЧИЛИ Кетъринг » е в две насоки. Едната е в ежедневната доставка на храна за фирми и организацията на събития за фирми и часни лица.

Ние можем да организираме Вашето фирмено парти, тийм билдинг, рожден ден, сватба, абитуриентски бал, детско парти и да изпълним всяко Ваше желание.

Наши доволни клиенти са както утвърдени фирми като Балкан Стар ЕООД, чиито 350 гости останаха очаровани от проведеният ОКТОБЕР ФЕСТ, общественни организации като РОТАРИ и ЗОНТА КЛУБ и др. с техните ежеседмични мероприятия, така и часни лица, които вече убедили се в нашият професионализъм ни доверяват организирането на техните рожденни дни и сватби.